Mgr. Lacina Olga

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 49 let
Mgr. Lacina Olga

Budín Matyáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš

Šneberková Barbora

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 20 let

O mně: Ahoj, studuji posledním rokem gymnázium. Několik let jsem jezdila jako praktikantka s dětmi na tábor a moc mě to bavilo. Již od základní školy navštěvuji Základní uměleckou školu, kterou jsem letos zakončila absolventskou prací. Snažím se psát příběhy, které doplňuji svými ilustracemi, zajímám se o různé umělecké styly, které pak zkouším. Na práci s dětmi se moc těším a doufám, že jim trochu svých dovedností předám.
Šneberková Barbora

Neumann Michael

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Dobrý den,

jmenuji se Michael Neumann, je mi 27 let a jsem nadšený sportovec. Momentálně dokončuji studia na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Druhý rok se věnuji táborům s CK Topinkou, kde sdílím své nadšení pro různé sporty, ať už jde o fotbal, basketbal, volejbal nebo gymnastiku, které jsem dříve aktivně hrál i trénoval.

Kromě toho pracuji také jako videomaker. Spolupracuji s různými organizacemi, včetně CK Topinky, Univerzity Karlovy, ČVUT, Sportaku Junioru a dalšími, kde se věnuji natáčení a editaci videí. Tato práce mi umožňuje propojit kreativitu s mým sportovním duchem, takže je velice pravděpodobné, že i z vašeho tábora budete mít vzpomínkové video, které zachytí všechny naše nezapomenutelné chvíle.

A když nejsem na hřišti nebo za kamerou učím tělesnou výchovu na gymnáziu Botičská v Praze.

Můj život je plný aktivit, ale nejvíce se těším na chvíle, které strávíme spolu na táboře. Připravte se na spousty sportu, zábavy a nových dobrodružství!
Neumann Michael