Bohata Ondřej

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 27 let

O mně: HLAVNÍ VEDOUCÍ
Profesionální tanečník zaměřený na taneční styly Hip-hop, street dance, dancehall, vogue, wacking, street jazz aj.
Narodil se v Litoměřicích, kde se jako malý věnoval komerčnímu aerobiku. Od 14 let závodně tančil a následně i choreografoval v taneční škole DMC Revolution. Následně se přesunul do Mostecké taneční skupiny Institute of TOG, kde získal s týmem titul vice-mistr Evropy. Aktuálně ho můžete vidět tančit v mnoha předních pražských muzikálech a s taneční skupinou IF dancers tanečně doprovázet přední české zpěváky a akce.
Bohata Ondřej

Szantová Ivona

Funkce: Zástupce hlavního vedoucího
Věk: 32 let

O mně: Tancovat jsem začala již ve svých 6 letech v tanečních skupinách JUMBO a EMBODY na Slovensku, které vychovávají univerzální tanečníky. Prošla jsem si základy klasického tance, moderny, jazzu, současného tance, kontaktní improvizace, hip hopu a dalších stylů street dance. Za mého působení v těchto složkách jsem se úspěšně účastnila mnoha národních tanečních soutěží, celovečerních tanečních představení v bratislavském divadle Aréna (Tanec bez hraníc), akcí (Hip hop Kemp Zelená Voda), komerčních vystoupení a tanečních soustředění na Slovensku a Francii.

Po přestěhování do Prahy jsem do své taneční sbírky přibrala i Kizombu a následně i nový taneční koncept Ghetto Zouk Dance, na jehož tvorbě se sama podílím od roku 2015. Za tuto dobu jsem vystupovala a učila po Vitorově boku na mnoha festivalech a workshopech po Evropě, v Rusku i Kanadě.

Kromě Ghetto Zouk Dance se věnuji i dalším tanečním projektům: vidět mě můžete například ve dvou videoklipech amerického zpěváka Piqi Miqi žijícího v Praze a od září 2017 vystupuji na divadelních prknech v úspěšném muzikálu Krysař divadla Kalich a od dubna 2018 v muzikálu Shrek.

Díky svým dlouholetým tanečním zkušenostem a pestrému tanečnímu vzdělání mohu na skupinových a soukromých lekcích nabídnout kromě technik a kroků Ghetto Zouk Dance také obecné taneční techniky, které se dají využít v mnoha dalších tanečních stylech. Lady styling pro mě není jen o footworku a pohybu boků, ale také o správném a zdravém držení těla, o energii, kontrole pohybu a samozřejmě o eleganci a ženskosti, protože právě mix všech těchto ingrediencí dodá tanci tu správnou příchuť a styl.
Co se týče tancování v páru, ženám ráda vysvětlím, jak přijímat a také předávat informace svému tanečnímu partnerovi, aby si obě strany tanec více užili a klukům zase dám tipy na zlepšení jejich vedení, což jejich taneční partnerky určitě ocení!
Szantová Ivona

Vosyková Eliška

Funkce: Animátor a oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Ahoj, jsem Eliška a na táboře se budu starat o to, aby ses ve volných chvilkách nenudil/a :) Budeme hrát hry, blbnout, tvořit a dalších mnoho věcí :) Moc se na Vás těším.
Vosyková Eliška

Podzimková Veronika

Funkce: Lektor
Věk: 27 let

O mně: Ahoj, jsem Veronika a na Dance campu se postarám o tvoji fyzičku! Jsem vyškolenou instruktorkou dance, fitness a sportovního aerobiku. Sama jsem se aerobiku věnovala 15 let. Mé týmy se postupně vybojovali až na Mistrovství Evropy a dokonce i na Mistrovství SVĚTA.
Na táboře se budu starat nejen o tvou fyzičku, ale i o ZÁBAVU!!
Těším se na fajn taneční týden plný tance, her, soutěží a skvělého kolektivu :)
Podzimková Veronika

Bc Štěrbová Radka

Funkce: Zdravotník
Věk: 49 let
Bc Štěrbová Radka