Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Velecká Kateřina

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 26 let

O mně: Fotografka na cestách! Focení je od malička mým koníčkem a zábavou, s foťákem v ruce jsem se snad narodila. Pracuji v obchodním prostředí a věnuji se práci s lidmi. Mezi mé silné stránky patří komunikace s lidmi, umění naslouchat a postavit se komplikacím čelem. Ráda trávím čas s rodinou a dětmi. Od malička jsem jezdila na tábory a vždy jsem si to naplno užívala, je super trávit čas s dětmi a být s nimi u jejich úspěchů a nebo je umět podpořit a jezdit s dětmi na tábor? Vždycky to je velká legrace a tu má přeci každý rád, že?
Velecká Kateřina

Drašnar Vojtěch

Funkce: Lektor zážitkových akcí
Věk: 25 let

O mně: Ahoj! Jmenuji se Vojta, je mi 19 roků a od září budu studentem psychologie v Olomouci. Moc se na novou školu těším, ale přesto si užívám i prázdniny plnými doušky. A chci si je užít ještě víc! Proto se těším, až poznám na táboře nové lidi a užijeme si spolu super týden. Moje koníčky jsou kamarádi, cestování a čtení, ze sportu kolečkové brusle, longboard a kolo. Loňské léto jsem byl 14 dní jako oddílový vedoucí na táboře, ze kterého mám super zážitky, a proto se těším, až mimo nové získám i zkušenosti, které určitě využiji ve studiu. Těším se na vás!
Drašnar Vojtěch

Janáč Václav

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Vašek a od malička jsem jezdil na skautské tábory. Nyní mám za sebou vedení skautského oddílu, vedení mezinárodního tábora a pracuji jako lektor adaptačních kurzů. Vlastním certifikát Hlavní vedoucí tábora a Zdravotník zotavovacích akcí. Ve svém volném čase běhám orientační běh a hraji na saxofon.
Janáč Václav

Sedláková Gabriela

Funkce: Zdravotník
Věk: 26 let

O mně: Dobrý den, jmenuji se Gabriela a na tábory jezdím už od 6 let. Od 15 let jezdím jako praktikantka a poslední dva roky jsem byla na táborech jako vedoucí. Přes školní rok se angažuji v organizaci zabývající se volnočasovými aktivitami dětí. Práce s dětmi mě velmi baví a je to pro mě relax. Ve volném čase ráda čtu, kreslím nebo trávím čas s přáteli. Vždy mě těší, když vidím úsměv na tvářích dětí a jejich úspěch, i když je jen malý.
Sedláková Gabriela