Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 34 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové, v něm vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Bečvařík Damián

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Jmenuji se Damián a zabývám se MILSIM už 8let. Snažím se zdokonalovat co nejlépe to jde. Mám to potěšení cvičit i s profesionálními vojáky a budu rád, když vaše děti naučím něco nového. Už se nemůžu dočkat, až uvidím nové táborníky i staré známé tváře. :-) Budu se na vás těšit a doufat, že si tento týden spolu užijeme jako každý rok!
Bečvařík Damián

Kalina Lukáš

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 28 let

O mně: Na military tábory CK Topinka jezdím od samého začátku. A spolu s ostatními vedoucími jsem se podílel na jeho utváření od roku 2009. Jsem armádně založený a myslím, že mě to jen tak nepřejde. Na práci s dětmi i ostatními se každý rok moc těším.
Kalina Lukáš

Baštýř Vojtěch

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Tématice Airsoft/MilSim se věnuji 4 roky, v poslední době se to stalo mým hlavním koníčkem a v nedávné minulosti jsem se přidal k plzeňské MilSim skupině Shadow Company Plzeň, (jenž je součástí BSG aliance (Black Sword Global), díky čemuž jsem prodělal mnoho kurzů: první pomoci, PSD kurzy, CQB kurzy, CCP kurzy. Současně jsem ve vedení plzeňského vodáckého skautského oddílu, díky čemuž mám mnoho zkušeností: s prací s dětmi, stavěním přístřešků, orientací v přírodě, práci s mapou a další.
Baštýř Vojtěch

Janáč Václav

Funkce: Zdravotník
Věk: 28 let

O mně: Jmenuji se Vašek a od malička jsem jezdil na skautské tábory. Nyní mám za sebou vedení skautského oddílu, vedení mezinárodního tábora a pracuji jako lektor adaptačních kurzů. Vlastním certifikát Hlavní vedoucí tábora a Zdravotník zotavovacích akcí. Ve svém volném čase běhám orientační běh a hraji na saxofon.
Janáč Václav

Sedláková Gabriela

Funkce: Zdravotník
Věk: 26 let

O mně: Dobrý den, jmenuji se Gabriela a na tábory jezdím už od 6 let. Od 15 let jezdím jako praktikantka a poslední dva roky jsem byla na táborech jako vedoucí. Přes školní rok se angažuji v organizaci zabývající se volnočasovými aktivitami dětí. Práce s dětmi mě velmi baví a je to pro mě relax. Ve volném čase ráda čtu, kreslím nebo trávím čas s přáteli. Vždy mě těší, když vidím úsměv na tvářích dětí a jejich úspěch, i když je jen malý.
Sedláková Gabriela