Kubecová Romana

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 26 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Romča a jsem vystudovaná policistka. Po ukončení studia na policejní škole jsem si dodělala pedagogické vzdělání, konkrétně vychovatelství na Technické Univerzitě v Liberci. Momentálně studuji dálkově VŠ pedagogického směru při práci. Pracuji pátým rokem jako vychovatelka na Domově mládeže a v letních měsících, kdy mám jako pedagogický pracovník volno, jezdím jako vedoucí na tábory. Jsem zastánce respektující výchovy a přístupu + vzdělávám lidi v oblasti výchovy dětí prostřednictvím videí, přednášek a svého podcastu. Ve volném čase ráda cestuji a dobrovolničím v útulku.
Kubecová Romana

Židková Marie

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Čau, čau, čau. Jmenuji se Maruška a mám ráda každou srandu. Ale abyste o mně věděli i něco podstatného... Jsem studentka Slezské univerzity v Opavě, střední školu mám vystudovanou pedagogickou v Krnově. V rámci studia jsem měla praxe v MŠ, ŠD a na táboře, práce s dětmi mě baví. Ráda hraji na klavír, kytaru a varhany. Netvrdím o sobě, že jsem knihomol, ale když je volná chvíle, tak jistojistě sáhnu po knize. Od malička jezdím na tábory, hodně se mi to zalíbilo a chtěla bych ten pocit dopřát i ostatním.
Židková Marie

Jirušová Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jsem Verča, studentka čtvrtého ročníku cestovní akademie. Jsem veselá a společenská holka z vesnice.:) Od mala jezdím na letní tábory a poslední 3 roky jezdím jako oddílový vedoucí. Jsem sportovně založený člověk a už 6 let se věnuji závodně volejbalu. Vyrůstala jsem ve fotbalové rodině, takže i k tomuto sportu mám blízko. Ráda cestuju a trávím čas s kamarády. Těším se na každá nová dobrodružství, která mě čekají.
Jirušová Veronika

Bareš Pavel

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 25 let

O mně: Fotbal především a sport obecně mě baví odmala, a to jak v aktivní, tak pasivní formě. Mimo to mě zajímá umění a historie. Už 11 let jsem členem klubu BFK Orel, který hraje futsal a malý fotbal.

I v mém pracovním životě mám ke sportu velmi blízko, pracuji jako administrátor sportovních databází pro známou sportovní aplikaci a web Livesport. Na letošní tábor se chystám jako vedoucí již počtvrté.
Bareš Pavel

Budín Matyáš

Funkce: Zdravotník
Věk: 21 let

O mně: Ahoj,
jmenuji se Maty. U CK Topinka dělám zdravotníka. Zdravotnictví se věnuji přes 6 let. Mám vystudovanou střední zdravotnickou školu a mám za sebou i výcvik krizové intervence.
Přes pět sezón jezdím na tábory, vystřídal jsem již mnoho pozic, přes hlavního vedoucího až po praktikanta, ale zdravotník je stejně nejlepší pozice. Jinak ve volném čase rád tancuji, tak doufám, že si spolu i zatancujeme.
Těším se na Vás!
Maty
Budín Matyáš